Marcar si només voleu veure Associacions 

  • Info
Project image
JuNu!
Encàrrec d'audiovisual creatiu i corporatiu per l'estudi d'arquitectura del paisatge Martí Franch. El video fa un recorregut pels espais del jardí a partir de la peculiar visió d'un visitant en bicicleta. http://vimeo.com/15834135

 

  • Info
Project image
Núria Merino
Narració del viatge de les lletres per diferents entorns. Animades amb la tècnica de stop motion, les lletres no formen paraules sinó que el seu moviment s'integra en diferents contextos visuals i sonors. Conté els vídeos: Sobre la fragilitat i incertesa de les paraules; Fugint del foc; Com la ment excava paraules; Prop de la tempesta; Escrit en els arbres; Veus en ebullició; Ones; Flux ; A les cinc al bosc.

 

  • Info
Project image
Rita Andreu
Vídeo que documenta la instal·lació que el col·lectiu "La Quimera" va fer al claustre de l'Hospici d'Olot amb motiu de la seva participació en el Lluèrnia, Festival del Foc i de la Llum (2014).

 

  • Info
Project image
Núria Merino
En cinc seqüències, animades amb la tècnica de stop motion, el moviment de les lletres acompanyat pel so ens remet a cinc imatges del flux de l'aigua. Les lletres no s'articulen en forma de paraules per descriure els paisatges de l'aigua sinó que n'imiten la forma del moviment de l'aigua.