Marcar si només voleu veure Associacions 

  • Info
Project image
Samuel Colomer

 

  • Info
Project image
Rita Andreu
Projecte audiovisual resultat de la col·laboració amb Itxaso Díaz i Llar Oxalis en el marc del programa "Connexió Girona" del Bòlit Emprèn.

 

  • Info
Project image
Núria Merino
En cinc seqüències, animades amb la tècnica de stop motion, el moviment de les lletres acompanyat pel so ens remet a cinc imatges del flux de l'aigua. Les lletres no s'articulen en forma de paraules per descriure els paisatges de l'aigua sinó que n'imiten la forma del moviment de l'aigua.

 

  • Info
Project image
Ingrid Guardiola
"La dimensió poc coneguda: Pioneres del cinema" és un projecte d’investigació audiovisual educatiu i divulgatiu fet amb la Marta Sureda que ens apropa al treball que les dones han desenvolupat en l'àmbit cinematogràfic i que es deglossa en: · Una exposició al Museu del Cinema (del 8 de març fins l'1 de juny del 2014) on es s'han pogut veure Quatre assaigs audiovisuals (dedicats a GUIONISTES/ CINEASTES/MUNTADORES/ACTRIUS) i quatre obres d'Andrea Btoy. · Un espai virtual online que amplia els continguts i referències de les 4 peces audiovisuals amb entrevistes il·lustrades a professionals i experts/es dels diferents temes, amb referències i bibliografies, notícies i enllaços claus. Més info: http://www.pioneresdelcinema.cat/