Marcar si només voleu veure Associacions 

  • Info
Project image
Núria Merino
En cinc seqüències, animades amb la tècnica de stop motion, el moviment de les lletres acompanyat pel so ens remet a cinc imatges del flux de l'aigua. Les lletres no s'articulen en forma de paraules per descriure els paisatges de l'aigua sinó que n'imiten la forma del moviment de l'aigua.

 

  • Info
Project image
Núria Merino
Narració del viatge de les lletres per diferents entorns. Animades amb la tècnica de stop motion, les lletres no formen paraules sinó que el seu moviment s'integra en diferents contextos visuals i sonors. Conté els vídeos: Sobre la fragilitat i incertesa de les paraules; Fugint del foc; Com la ment excava paraules; Prop de la tempesta; Escrit en els arbres; Veus en ebullició; Ones; Flux ; A les cinc al bosc.

 

  • Info
Project image
Ingrid Guardiola
"La dimensió poc coneguda: Pioneres del cinema" és un projecte d’investigació audiovisual educatiu i divulgatiu fet amb la Marta Sureda que ens apropa al treball que les dones han desenvolupat en l'àmbit cinematogràfic i que es deglossa en: · Una exposició al Museu del Cinema (del 8 de març fins l'1 de juny del 2014) on es s'han pogut veure Quatre assaigs audiovisuals (dedicats a GUIONISTES/ CINEASTES/MUNTADORES/ACTRIUS) i quatre obres d'Andrea Btoy. · Un espai virtual online que amplia els continguts i referències de les 4 peces audiovisuals amb entrevistes il·lustrades a professionals i experts/es dels diferents temes, amb referències i bibliografies, notícies i enllaços claus. Més info: http://www.pioneresdelcinema.cat/

 

  • Info
Project image
Rita Andreu
Projecte audiovisual resultat de la col·laboració amb Itxaso Díaz i Llar Oxalis en el marc del programa "Connexió Girona" del Bòlit Emprèn.