Marcar si només voleu veure Associacions 

  • Info
Project image
GNA
A GNA disposem d'una divisió especialitzada en el sector turístic. Desenvolupem solucions tecnològiques integrals i implementem estratègies per reduir les comissions i les despeses de comercialització, i optimitzar la distribució multicanal dels establiments a la Xarxa. Oferim motor de reserves, channel manager, business intelligence i eines de marketing exclusivament per a hotelers.

 

  • Info
Project image
Artic Studio
Pistatxo Produccions és l'empresa de contractació i management de Els Amics de les Arts. Vam dissenyar i desenvolupar el seu website amb l’objectiu d'adaptar-lo a dispositius mòbils i orientar-lo a facilitar la informació per a professionals de la comunicació i programadors d’esdeveniments.

 

  • Info
Project image
Artic Studio
Els Amics de les Arts és el primer grup musical en català que ha sorgit fent ús de les xarxes socials. Vam dissenyar i desenvolupar el seu web amb l'objectiu d'ordenar i jerarquitzar tota la informació que tenien a la seva web per poder trobar més fàcilment els continguts musicals i la informació del grup, recollir i ordenar tota la informació dels fans i per als fans i presentar la informació per als professionals de manera còmode i fàcil d'utilitzar.

 

  • Info
Project image
David