Marcar si només voleu veure Associacions 

  • Info
Project image
2Visions

 

  • Info
Project image
Núria Merino
Instal·lació participativa en què es proposa de remoure daus que a cada cara tenen la imatge d'una lletra en diferents contextos. Si Stéphane Mallarmé en el poema publicat el 1897 afirmava que «Un cop de daus mai no abolirà l'atzar», Michael Ende a la novel·la La Història interminable (1979) planteja un altre concepte d'atzar en el joc de l'arbitrarietat. El joc consisteix a remoure daus que a cada cara tenen una lletra i observar-ne el resultat. Si s'hi juga molt de temps, per casualitat poden sorgir paraules. I si s'hi juga eternament, haurien d'acabar sorgint tots els poemes possibles i totes les històries possibles.

 

  • Info
Project image
Samuel Colomer
Creuo imatges de paisatge, textures, natura i estructures arquitectòniques. El resultat són espais onírics de càrrega surrealista i amb una intensa força suggerent. Les imatges són sempre fotografies originals preses a diferents indrets del món.

 

  • Info
Project image
Photos, Films & Productions
Fotografia. Recuerdo de Sitges en un dia triste por la muher rapresentada que volvio a la vida despues esto encuentro con la pared de la calle